Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Smithd543
4 maanden geleden

There is numerous separate years Los angeles Weight reduction eating plan with each a person can be a necessity. The pioneer part can be your original obtaining rid of belonging towards the extra pounds. la weight loss efaegadkebedaeef

Smithd181
4 maanden geleden

I really enjoy reading on this website, it holds great articles. Don't put too fine a point to your wit for fear it should get blunted. by Miguel de Cervantes. afbdkefddcdabeke

wim heuts te sittard
een jaar geleden

Veel succes met jullie interessante site

Jacq

Beste,
Met enige regelmaat google ik op de term "wie weet of het waar is" omdat ik graag meer wil weten over die tekst. En dan met name waarom die op een huisje tegenover de huidige pannenkoekenbakker in Zeeland werd geschreven. Deze keer kwam jullie website in beeld. En ik zie dat het dus vroeger ook in langenboom ergens gestaan/ geschreven was. (Of hebben jullie het meer in het algemeen over een toog in het artikel over de naam langenboom) Kunnen jullie mij daar wat meer informatie over geven? Bedankt voor voor de verwijzing naar het boek waar het uit afkomstig is.
Met vriendelijke groet,
Jacqueline van der velden

Simon Sarken

Beste,
Tijdens de afgelopen 4Daagse van Nijmegen was het voor mij heel bijzonder om door mijn geboortedorp te mogen lopen. Ik heb dit samen met mijn zoon gedaan.
Ik heb onderweg door Mille een aantal inwoners gesproken waarbij oa. iemand van de Heemkundekring die meteen vroeg of ik niet in de Ambonesekamp had gewooond. Ik vond dat heel bijzonder, omdat er ook namen werden genoemd die voor mij heel bekemd zijn.
Maar wat herinner je van Vilheide ( mijn geboorteplek) als je als pasgeboren baby na 5 maanden naar Ommen ging verhuizen...niks!
Ik zou daarom graag weer in contact willen komen met die persoon. Hij maakt ook deel uit van de Heemkundekring.

Met vriendelijke groeten,
Simon Sarken

Jannie van Gemert van Eenbergen
2 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie schitterende web-site!!
Geweldig mooi om alles te lezen en te bekijken.
Wilde een foto downloaden maar dat gaat dus niet. Is het mogelijk dat ik een scan daarvan kan krijgen?

Riet Hesen de Man
3 jaar geleden

Wij vonden het een gezellige zaterdag middag .
Bestuur / organisatie. Hartelijk dank daarvoor.
De foto`s die door (Gerrie van Bommel )gemaakt zijn) kunnen we die ook nog ergens terug vinden?

Martien Louwers
3 jaar geleden

Door wat op internet te surfen kom ik op deze site terecht en lees de historie van de Controls. Dat interesseerde me bijzonder. Zeker toen ik het verhaal las over " baas Louwers" .Baas Louwers was mijn vader
!(overleden in 2004. Bedankt voor dit mooie artikel!

Piet van den Munckhof
3 jaar geleden

Zou ik wellicht uw foto van een wolfsnet kunnen krijgen voor mijn proefschrift-in-wording? Ik heb daarin een hoofdstuk over vroegere aanwezigheid van Wolven in de Peel opgenomen en daar zou die illustratie leuk bij passen.

Jan en Toos Jans Volkel
3 jaar geleden

Het is een mooie web-site en heel mooi opgesteld. we hebben al velen bekenden gezien.
Verder wensen we jullie succes met het organiseren van de tentoonstelling.