Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Francien Claessens
18 dagen geleden

Hartelijk dank voor het oplossen van mijn vragen.
Fijn als mensen met je meedenken
Succes en groetjes

Francien Claessens
een maand geleden

Heb een vraag over de rubriek Achternamen en foto's. N.l. In de nalatenschap van Antoon Claessens heb ik een foto gevonden van het gezin van Bert van Krijl Nu zie ik dat dit gezin in Langenboom gewoond heeft. Zag ook een foto van dochter Nelly van Krijl in 1960. Wie kent nog deze familie? Ik zou graag willen weten of Bert van Krijl in de oorlogsjaren ondergedoken heeft gezeten in Mill bij o.a. familie Bardoel? Bert en Antoon Claessens hebben het zelfde geboortejaar. Of welk beroep hij had? Antoon Claessens zat in deze omgeving ondergedoken en kwam uit Someren Eind. Met vriendelijke groeten Francien Claessens.

Hens van Schie
2 maanden geleden

Heemkundekring Schijndel heeft misschien enkele foto's van Langeboom van de stormramp.
Graag een emailadres waar ik ze naar toe kan sturen.

Met vriendelijke groet,

Hens van Schie
Audio visuele werkgroep
Heemkundekring Schijndel

A. Ermers
2 maanden geleden

Geachte heer Van Schie,
We willen bijzonder graag digitale foto´s van de stormramp in Langenboom ontvangen. U kunt de foto´s zenden naar het emailadres van de heemkundekring of naar mijn adres ermers.toon@gmail.com Zeer bedankt.

JPG Zwartjens
een jaar geleden

Ik heb een vraag over het volgende: Heeft iemand enig idee waarom dit buurtschap zo heet en hoe oud deze benaming is? Zuid- Carolina Plaats Beschrijving Zuid Carolina is een buurtschap in de gemeente Mill en Sint Hubert in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt ten zuiden van het dorp Langenboom.

J.P.J.M. van der Loop
een jaar geleden

Een prachtige site. Mijn complimenten.

wim heuts te sittard
4 jaar geleden

Veel succes met jullie interessante site

Jacq

Beste,
Met enige regelmaat google ik op de term "wie weet of het waar is" omdat ik graag meer wil weten over die tekst. En dan met name waarom die op een huisje tegenover de huidige pannenkoekenbakker in Zeeland werd geschreven. Deze keer kwam jullie website in beeld. En ik zie dat het dus vroeger ook in langenboom ergens gestaan/ geschreven was. (Of hebben jullie het meer in het algemeen over een toog in het artikel over de naam langenboom) Kunnen jullie mij daar wat meer informatie over geven? Bedankt voor voor de verwijzing naar het boek waar het uit afkomstig is.
Met vriendelijke groet,
Jacqueline van der velden

Simon Sarken

Beste,
Tijdens de afgelopen 4Daagse van Nijmegen was het voor mij heel bijzonder om door mijn geboortedorp te mogen lopen. Ik heb dit samen met mijn zoon gedaan.
Ik heb onderweg door Mille een aantal inwoners gesproken waarbij oa. iemand van de Heemkundekring die meteen vroeg of ik niet in de Ambonesekamp had gewooond. Ik vond dat heel bijzonder, omdat er ook namen werden genoemd die voor mij heel bekemd zijn.
Maar wat herinner je van Vilheide ( mijn geboorteplek) als je als pasgeboren baby na 5 maanden naar Ommen ging verhuizen...niks!
Ik zou daarom graag weer in contact willen komen met die persoon. Hij maakt ook deel uit van de Heemkundekring.

Met vriendelijke groeten,
Simon Sarken

Jannie van Gemert van Eenbergen
5 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie schitterende web-site!!
Geweldig mooi om alles te lezen en te bekijken.
Wilde een foto downloaden maar dat gaat dus niet. Is het mogelijk dat ik een scan daarvan kan krijgen?

Riet Hesen de Man
5 jaar geleden

Wij vonden het een gezellige zaterdag middag .
Bestuur / organisatie. Hartelijk dank daarvoor.
De foto`s die door (Gerrie van Bommel )gemaakt zijn) kunnen we die ook nog ergens terug vinden?